Fotótapéta

Mi a fotótapéta?

A fotótapéta egyedivé tesz bármilyen teret. Minden reggel felébredhet a strandon, és minden este, lefekvés előtt egy utolsó pillantást vethet New York városára. A fotós háttérképek minden otthonban nagy sikert aratnak – és nem csak ott. Üzletek, irodák és éttermek is egyre inkább használják, ha különleges hatást szeretnének elérni.

Hála az új technikai lehetőségeknek, még soha nem volt olyan egyszerű mint ma, hogy egy szép nyomtatási motívum jelenjen meg környezetében. Bármi is legyen a célja a fotótapétával, teljesen önön múlik a motívum. Felhasználhatja saját pillanatfelvételeit, vagy képadatbázisokban is kutathat kedvencei után; bármi lehetséges.

  • Egy egész falat is bevonhat saját fényképével vagy céges logójával.
  • Alkalmas bármilyen falra.
  • Nagyon könnyű telepítés, nagyon stabil hordozóanyag.
  • Tartós, nem szőtt tapéta 200 g / m2-es, matt felületű.
  • 60 cm széles csíkokra vágva adjuk át: egyszerű felhelyezni
  • A legjobb nyomtatási minőség vízálló színekkel.
  • A részletes telepítési útmutatót csatoljuk.
  • Tippünk: legjobb nyaralási fotóját vagy más nagy felbontású kedvenc képét el tudja képzelni a nappalijában, hálószobájában? Ébredjen minden nap egy gyönyörű panorámára!

Falfestmény a Puskás Fotótól

Néhány éve csak hatalmas mennyiségekben lehetett tapétát nyomni, a termelési lehetőségek kizárták az egyedi tapéta nyomtatást, vagy borzasztó költséges volt egy-egy példány elkészítése. Ma a technika annyira fejlett, hogy egy-egy egyedi tapéta nyomtatása nem terheli meg jelentősen egy lakásfelújítás vagy átalakítás költségvetését. Mindenki számára megfizethető, hogy a kedvenc motívuma a falon jelenjen meg. A megfizethető tapéta nem jelent gyenge minőséget – a Puskás Fotónál kiváló nyomtatási minőséget kap kedvező áron. A tapétanyomtatásunk színei vízállók. Ezek a dekoratív fotó tapéták nem tartalmaznak mérgező festékanyagot vagy oldószert: biztonságosan telepítheti bármilyen lakószobába, akár gyerekszobába is.

A fotótapétákat személyesen tudja megrendelni üzletünkben. A tapéták egyedileg készülnek az ön által megrendelt méretben, és 60 cm széles csíkokra vágva adjuk át a kész nyomatokat. A nyomatcsíkok átfedik egymást, és ha kéri nagyobbat nyomtatunk az ön által mért méretnél: így biztos lehet abban, hogy nem lesz túl kicsi a kész tapéta. A túlnyúlásokat egy éles pengével a felrakás során levághatja.

Ha egy kicsit kisebb dolgot szeretne a falára, ajánljuk figyelmébe a többpaneles vászonképeket, és kasírozott képeket, amiket nem csak személyesen, hanem online rendelési szoftverünkkel is megrendelheti.

Fotótapéta
1 egység = 60×100 cm6.500 Ft
10 egység felett 10 % kedvezmény
20 egység felett 25% kedvezmény

Hogyan adhatja le megrendelését?