Fotókönyv

Mi az a fotókönyv

Tartós, és igazán minőségi megoldás képei megőrzésére. Egy fotókönyv képes mindarra, amit egy hagyományos fotóalbum nem tud nyújtani. Készítésekor képeink szabadon vághatók, javíthatók, az oldalakra bárhol feliratokat helyezhetünk el. Nem kell megadott klisékhez ragaszkodnunk, a képeket minden oldalon az oda válogatott képek méretéhez jellegéhez legjobban illeszkedő módon helyezhetjük el.

Nálunk egy fotókönyv valóban percek alatt készülhet el. Hozza be képeit – szinte bármilyen digitális adathordozót fogadni tudunk. De ha papírképeit, nyomtatott emlékeit szeretné fotókönyve részévé tenni, ennek sincs akadálya – lapolvasónk segítségével pillanatok alatt digitalizálhatja őket, és ezután a digitális képekkel egyenrangú módon szerkeszthetők, javíthatók, illeszthetők be a könyvbe.

Ha elkészült a fotókönyv szerkesztésével, azt a lehető leghamarabb elkészítjük. Akár 1 órán belül is kezébe kaphatja kész fotókönyvét, de legkésőbb másnapra elkészítjük!

A fotókönyv a digitális képeknek új értelmet ad

A fotókönyvben nemcsak egyszerűen, gyorsan és olcsón helyezheti el képeit, de kreativitása előtt is új lehetőségek nyílnak. A fotókönyv oldalaiba írhat szövegeket, képaláírásokat is, a képeket megvághatja, részleteket nagyíthat ki úgy, hogy az elkészült oldal minden esetben arányos és helyesen tördelt lesz. Nálunk többféle borító és kétféle méret közül választhat.

Miért jó?

Időt és pénzt takarít meg a képek rendszerezésével úgy, hogy bármikor elővehető és felidézhető emlékeket kap. A számítógépen tárolt adatok bármikor elveszhetnek, vagy akár véletlenül is le lehet őket törölni. Egy fotókönyv mindig az ön elképzelései szerint készül el, és az Ön emlékeivel lesz tele.

  • A klasszikus fotókönyvet két különböző formátumban kínáljuk
  • A keménykötésű könyv fedele lehet szövet vagy bőrborítású.
  • Egy kötésben legfeljebb 40 oldal szerepelhet. Ha több oldalt szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot (telefon: +36-1315-1418), mert tudunk segíteni.
  • Magas fokú tervezési szabadság online szoftverünkkel, de megrendelését üzletünkben is leadhatja.
  • A lapok 200 g / m2-es prémium papírra készülnek, valósághű színekkel.

Összeállíthatja üzleteinkben, vagy saját számítógépén

Üzleteinkben önkiszolgáló terminálok állnak rendelkezésére, hogy digitális vagy papírképeit fotókönyvbe rendezze. A könyv otthoni összeállításához szükséges szoftver letölthető windows 7 vagy újabb rendszerekre. A program elküldi a kész alkotást a Mammut I-ben lévő üzletünkbe. Ez a letölthető program több lehetőséget nyújt, mint a nálunk található önkiszolgáló terminálok, de az összeállítás is tovább tarthat.

Mennyibe kerül, és mitől függ az ár?

A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító típusától, valamint annak méretétől függ. Az oldalakon elhelyezhet egy képet is, vagy akár ötvenet, ezért a képek száma nem befolyásolja a könyv árát. Minden borító ára tartalmazza a köny első néhány lapjának költségét (a táblázatban a méret mellett szerepel). Ha önnek több oldalra van szüksége, pótlapokkal bővítheti a könyvet.

Expressz fotókönyvek
MéretSzövetBőrhatás
22 x 28 cm / 12 oldallal6.900 Ft8.500 Ft
30×30 cm / 12 oldallal9.900 Ft11.900 Ft
Pótlap 22 x 28 cm600 Ft
Pótlap 30 x 30 cm900 Ft
Prémium fényes nyomtatás felára (másnapra)30%

Segítünk a fotókönyv szerkesztésben

Ha fotókönyv szerkesztéssel kapcsolatos kérdése van, hívja kollégánkat a +06-20-356-5550 -es telefonszámon, vagy üzletünket a +36-1-315-1418 -as számon, vagy küldjön emailt: mammut1( kukac)puskasfoto.hu

Hogyan adhatja le megrendelését?