Vállalási feltételeink

1. Szolgáltatásainkat az üzletekben kifüggesztett, és az internetes oldalunkon (www.puskasfoto.hu) kihirdetett árakon vállaljuk, a feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, és forintban értendők. Ha a kihirdetett és kifüggesztett árak nem egyeznek, akkor az alacsonyabb árat tekintjük érvényesnek.

2. Digitális képkidolgozás, fotókönyv, naptár, kollázsposzter, poszter, vászonkép, üdvözlőlap megrendeléseket önkiszolgáló termináljainkon keresztül adhatnak le megrendelőink. A termináljainkon leadott megrendelés közben a szolgáltatásért fizetendő összeg folyamatosan követhető, és a megrendelés szükség szerint módosítható. A terminálok használatában lehetőségeinkhez mérten segítünk, de a rendelés helyes leadásáért minden esetben a megrendelő felelős. Minden leadott megrendelést kérünk a megrendelés leadásakor kiegyenlíteni. (kivéve a filmhívásokat) A minimális megrendelési érték képméretenként és felületenként 600 Ft.

3. A terminálokon folytatott tevékenységet az üzletben tartózkodók láthatják. Amennyiben ez önt zavarja, kérjük használja internetes rendelési felületünket. Azonnali képkidolgozást végző berendezéseink az ügyféltérben helyezkednek el, ezért képeit esetenként harmadik fél is láthatja. Amennyiben ezt szeretné elkerülni, kérjük jelezze az üzletvezetőnek.

4. Azonnali képkidolgozást Budapesten, a Mammut I-ben vállalunk a szabad kapacitás függvényében. Az azonnali képkidolgozások a leadás sorrendjében kerülnek rendszerünkbe, és feldolgozásuk is ebben a sorrendben kezdődik el és fejeződik be. A megrendelések között szándékosan nem sorolunk előre vagy hátra senkit, de alkalomszerűen előfordulhat, hogy a rendelésirányító szoftver változtat az elkészítés sorrendjén.

5. A hozzánk kidolgozásra leadott digitális képeket ideiglenesen (legfeljebb 30 naptári napig) digitális másolatokban tároljuk. Külön kérésre a megrendeléseket korábban is törölhetjük, de ebben az esetben nem tudjuk önnek a terméket később megismételni. Szándékunk szerint a digitális képek semmilyen körülmények között nem kerülnek illetéktelenek szeme elé, birtokába, vagy állnak rendelkezésére. A hozzánk leadott képek nem lehetnek jogsértőek, szerzői jog védelme alatt állók, jó erkölcsbe ütközők. Fenntartjuk a jogot, hogy az ilyen képek kidolgozását, feldolgozását megtagadjuk.

6. Az internetes rendelőszoftverünkkel leadott megrendelések olyan számítógéprendszeren is keresztülfutnak, aminek az üzemeléséért nem vagyunk felelősek. Ezért a megrendelések beérkezését üzletünkbe nem tudjuk garantálni. A már beérkezett megrendeléseket a lehető leggyorsabban dolgozzuk fel. Az internetes programunkkal leadott megrendelések elkészülését követően üzenetet küldünk a megrendelő által megadott elérhetőségekre (SMS vagy email).

7. Minőségi reklamációkat kizárólag fizikailag sérülten kiadott képek esetén, azok átvételekor fogadunk el. Az önnek megfelelő színeket termináljainkon vagy a rendelőszoftverben  tudja beállítani  a kép elkészülését megelőzően. Képről kép készítésekor, illetve utánrendelésnél törekszünk a lehető legjobb minőségre, de nem garantáljuk az eredetivel megegyező színeket.

Berendezéseink sRGB színtérben dolgoznak. Amennyiben más színtérben készült képeket (pl. Adobe RGB) rendel, kérjük előzetesen jelezze. A jelzés elmaradásából eredő színhibákért minden felelősséget kizárunk.

8. Mindent elkövetünk, hogy kidolgozó rendszerünk tökéletesen működjön. Abban a nem kívánt esetben, ha bármilyen rendszerhiba, gépleállás, vis maior lép fel, az előzetesen vállalt határidők változhatnak. A határidő változásról megkíséreljük értesíteni megrendelőinket. A késve teljesített elkészülésért semmilyen kártérítési felelősséget nem vállalunk.

9. Utánrendelést az első sorozattal azonos áron készítünk. Utánrendelésnél a nem egyértelmű rendelésfelírásból (pl. nem megfelelő kockaszám megadása) eredő problémák elkerülése végett kérjük, hogy egyeztessenek munkatársainkkal. Csak az így felvett rendelések pontos elkészüléséért vállalunk felelősséget.

10. CD, DVD-írást kizárólag olyan memóriakártyáról vállalunk, ami digitális fényképezőgéppel rögzített (kép) adatokat tartalmaz. Más hordozóról nem vállalunk CD, DVD-írást.

11. Szkennelést 135-ös (Leica) filmekről vállalunk, ha azok legalább 10 cm-es darabokban vannak. Rollfilmeket és 10 cm-nél rövidebbre vágott filmeket kizárólag egyedi felbontásban szkennelünk.

12. Fényképezőgépbe filmet, adathordozót csak a megrendelő felelősségére helyezünk be, illetve távolítunk el. A hozzánk leadott adathordozókért és filmekért a nyersanyag értékéig vállalunk felelősséget. Kizárjuk felelősségünket adatvesztés és adattörlés esetére, akkor is, ha az a megrendelő kifejezett kérésére történik. Képkeretezésnél a hozzánk leadott kép sérülése esetén a keretezés értékéig vállalunk felelősséget.

13. Az elkészült, de át nem vett megrendeléseket, keretezéseket, keretezésre leadott műveket 3 hónapig őrizzük. Selejtezés előtt az Ön által a munkafelvételkor megadott telefonszámon vagy egyéb kapcsolaton keresztül megkíséreljük a megrendelő értesítését. A 3 hónapos határidő után, az értesítés eredményétől függetlenül megsemmisítjük az át nem vett megrendeléseket.

14. Panaszával fordulhat üzletvezetőnkhöz a levente (kukac)puskasfoto.hu email címen, a kerületi jegyzőhöz, (II. kerület: 1024 Bp. Mechwart liget 1. Tel: 346-5400) illetve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz: 1088 Bp. József krt. 6. tel: 303-9075.

MEGRENDELÉSÉVEL ÖN ELFOGADJA VÁLLALÁSI FELTÉTELEINKET!

Puskás Fotó Budapesten a Mammut-ban - fotókönyv, vászonkép, poszter és kasírozott kép készítes

Kedves megrendelőink!

A kialakult járványügyi vészhelyzet miatt március 21-től határozatlan ideig zárva tartjuk üzletünket.

Online továbbra is fogadjuk megrendeléseiket. A kiszállításról a hatóságok által meghagyott lehetőségek szerint gondoskodunk.

Jó egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek.

Köszönjük megértésüket!
A Puskás Fotó munkatársai