Karácsonyi megrendelés határidők – 2018

Az előző években megszokott módon még időben van ahhoz, hogy elkészüljön a karácsonyra szánt ajándéka, ugyanis jelenleg a megrendeléseket folyamatosan dolgozzunk fel:

  • A fénykép készítés megvárható. Telefonról készült képek esetén is vállaljuk a fotókidolgozást, hozza be hozzánk készülékét, vagy a pendrive-ra lementett képeit.
  • A vászonkép, a naptár, és a fotókönyv legkésőbb másnapra készül el, de gyakran teljesítjük korábban ezeket a megrendeléseket. Apple felhasználók figyelmébe ajánljuk, hogy az iPhotoban készített naptárakat, fotókönyveket pdf-ből is el tudjuk készíteni.
  • Az egyedi ajándéktárgy és  egyedi képkeret megrendeléseket december 21-én délig fogadjuk.
  • Mozgókép digitalizálást viszont már csak január közepére vállalunk.

Az utóbbi évek rossz tapasztalatai miatt nem fogadunk e-mail-ben semmilyen megrendelést. Kérjük használja online szoftverünket, vagy jöjjön be hozzánk. Nagyon szívesen segítünk a rendelésben, szerkesztésben, az önkiszolgáló termináloknál segítünk a megrendelés leadásával.

Ha az utolsó pillanatig szeretne várni, kérjük ne tegye, vagy nézze meg a weblapunkat, vagy kövessen bennünket a Facebook-on, hogy az aktuális vállalási határidejeinkről tájékoztathassuk Önt.

Instax Mini, egyedi fotóalbum és Natalini képkeret választékunkat a Webshopunkban találja, otthonról pedig az online szoftverünkkel tud vászonképeket, naptárakat, fotókönyveket és normál fényképeket rendelni. fizetni minden esetben átvételkor tud, kártyával vagy készpénzzel.